Vitamine C presteert beter dan vaccins

Vrijdag 27 maart 2015 door: Jonathan Landsman

(NaturalNews) Het idee van een “wonderpil” die de mensheid kan genezen van een breed scala aan ziekten waardoor zij geplaagd wordt, van kanker tot mazelen tot griep, is al heel lang een droom van zowel patiënt als arts. Wat nu als die “wonder pil” niet zou komen in de vorm van de nieuwste risicovolle vaccinaties, maar in de vorm van een vitaminesupplement?

Dat is precies de conclusie die kan worden getrokken na een overzicht van de voordelen van vitamine C in het werk van Dr. Frederick Klenner.

Conventionele geneeskunde weigert een bewezen medische waarheid te erkennen

Dr. Klenner’s bevindingen van vitamine C en zijn ongelooflijke vermogen om alles te genezen, van polio tot multiple sclerose tot reacties op giftige slangenbeten zijn te vinden in de kranten en andere geschriften die hij in de loop van drie decennia heeft geschreven. Zijn gedocumenteerde succesverhalen druisen in tegen de conventionele geneeskunde, die vraagt om risicovolle (invasieve) medische behandelingen zoals het mazelen-, bof- en rubella-vaccin (BMR).

Op basis van de jaren van onderzoek van Dr. Klenner, lijkt vitamine C te werken als een anti-infectief middel en een reductiemiddel, evenals als een antistollingsmiddel, een anti-oxidatiemiddel en een antihistaminicum. Laten we eens kijken naar enkele voordelen van vitamine C gedurende de jaren van medisch onderzoek door Dr. Klenner.

Polio wordt genezen met vitamine C-therapie

Terwijl anderen vóór hem theoretiseerden dat vitamine C een rol zou kunnen spelen bij het verminderen van de effecten van polio, was het Dr. Klenner die poliopatiënten voor het eerst doses gaf die overeenkwamen met tienduizenden milligram vitamine C elke dag.

Terwijl Dr. Klenner in 1949 een briefing van zijn bevindingen over vitamine C en polio had gepresenteerd tijdens de jaarlijkse sessie van de American Medical Association, werden baby’s, kinderen en volwassenen kreupel of gedood door het virus en kregen zijn bevindingen vanuit het medisch vakgebied weinig aandacht.

Klenner adviseerde om de vitamine C-dosering intraveneus toe te dienen, maar merkte op dat de intramusculaire route ook bevredigend zou kunnen zijn. Hij diende ten minste 350 mg per kg lichaamsgewicht toe, een dosering dat overeenkomt met 25.000 tot 30.000 mg voor een volwassene.

Als gevolg van Dr. Klenner’s, massale ascorbaatbehandeling genazen in elk geval 60 polio patiënten onder zijn hoede. Geen enkele had verlamming en dat na drie dagen van behandeling. Opnieuw rapporteerde Dr. Klenner zijn bevindingen, dit keer in het tijdschrift Southern Medicine and Surgery. Nogmaals, weinigen in de medische gemeenschap merkten het op.

Vitamine C biedt geweldige resultaten voor gordelroos

 

Het succes van Dr. Klenner met het gebruik van vitamine C om een aantal infecties en giftige indringers te bestrijden is verbazingwekkend, waaronder zijn gepubliceerde werk met acht patiënten met gordelroos. Elk persoon kreeg iedere 12 uur 2.000 tot 3.000 mg met een vitamine C-injectie, naast 1.000 mg vruchtensap om de twee uur.

Zeven van de acht patiënten meldden volledige verlichting van de pijn geassocieerd met gordelroos binnen twee uur na ontvangst van de eerste vitamine C-injectie. Over het algemeen kregen de patiënten vijf tot zeven injecties met vitamine C. Blaren geassocieerd met het virus begonnen snel te genezen en waren binnen 72 uur volledig verdwenen.

Dr. Klenner’s observaties worden ook ondersteund door bevindingen van andere onderzoekers, zowel voor als nadat hij zijn werk had gepubliceerd. Een eerdere studie meldde succes met 14 gordelroospatiënten die vitamine C-injecties kregen. In een rapport uit 1950 verdween gordelroos volledig bij een verbazingwekkende 327 van de 327 patiënten – slechts 72 uur nadat ze vitamine C-injecties hadden gekregen.

Kan vitamine C helpen bij andere virussen?

Het werk van Dr. Klenner hield niet op bij gordelroos of polio. Een lange lijst van ziekten, waaronder longontsteking, hepatitis, mazelen, bof, difterie, griep, en vele anderen, werden genezen met het gebruik van vitamine C-therapie.

De sleutel tot de effectiviteit van vitamine C is het geven van voldoende, voor een voldoende lange periode. Hoewel sommige chronisch virale aandoeningen mogelijk niet snel verdwijnen, is er tot op heden nog geen onderzoek gedaan naar een acute virale aandoening waarbij vitamine C niet snel werd ingezet – behalve bij patiënten met ernstige weefselschade en patiënten die bijna dood waren.

Bij patiënten met longontsteking adviseerde Dr. Klenner bijvoorbeeld ten minste 1.000 mg. vitamine C intraveneus om de 6 tot 12 uur voor milde gevallen, waarbij kinderen 500 mg kregen. De meeste patiënten vertoonden een klinische verbetering wat werd bevestigd met röntgenopnamen na slechts drie tot zeven injecties.

Voordelen van vitamine C zijn ook te zien bij patiënten met virale hepatitis. Patiënten konden normale activiteiten hervatten na slechts twee tot vier dagen orale inname van 500 tot 700 mg per kg lichaamsgewicht. Die dosering komt overeen met ongeveer 30 gram – elke 24 uur opgelost in sinaasappelsap.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele keren dat Dr. Klenner en andere onderzoekers vitamine C hebben gebruikt om patiënten te helpen om virussen te bestrijden.

Hoe je jezelf tegen ziekten kunt beschermen door levenslange immuniteit op te bouwen

Zijn leven lang heeft dr. Klenner zijn aanbeveling geuit dat elke persoon, of hij nu een ziekte bestrijdt of niet, niet mag vertrouwen op de kleine aanbevolen dagelijkse dosering voor vitamine C. Dergelijke niveaus zijn alleen nuttig om acute scheurbuik te voorkomen, ze behandelen geen chronisch vitamine C-tekort verergerd door stress, milieuvervuiling en besmettelijke organismen.

Naast het behandelen van ziekten, hield Dr. Klenner zich aan zijn aanbevolen dagelijkse preventieve doses van 10.000 tot 15.000 mg/dag. Voor ouders met kinderen raadde hij doseringen van hun leeftijd aan in vitamine C grammen, waarbij 1 jaar gelijk is aan 1.000 mg.

Dat betekent dat een vierjarige 4.000 mg/dag zou krijgen en een negenjarige 9.000 mg per dag, met een nivellering van 10.000 mg per dag voor oudere kinderen. Zelfs deze aanbevelingen kunnen echter worden aangepast. Dr. Klenner wordt geciteerd omdat hij patiënten instrueert om voldoende vitamine C in te nemen om symptoomvrij te blijven, in de verwachting dat de hoeveelheid kan variëren.

Het is vermeldenswaard dat zelfs bij zeer hoge niveaus er geen negatieve bijwerkingen zijn gemeld met vitamine C-doseringen. Het omkeren van ziektesymptomen met vitamine C kan het menselijk lichaam helpen een ‘levenslange immuniteit’ tot stand te brengen die vaccins (en vele andere giftige geneesmiddelen) niet behalen.