IV vitamine C-therapie: een kankerperspectief

(NaturalNews) Kankerpatiënten zouden het gevaar van vitamine C-tekorten moeten gaan begrijpen, vooral wanneer zij de diagnose van kanker willen overwinnen.

In feite hebben de meeste mensen die lijden aan een chronische degeneratieve ziekte een vitamine C-tekort. Helaas is het een feit dat de westerse geneeskunde vanwege de invloed van de farmaceutische industrie dit weigert te erkennen.

Kankerpatiënten vinden verlichting bij IV-vitamine C-therapie.
Meer dan 40 jaar geleden toonden Nobelprijswinnaar Linus Pauling en Ewan Cameron, MD, een Schotse kankerchirurg, de effectiviteit aan van 10.000 mg vitamine C per dag om kanker om te keren bij dertien patiënten – die door de conventionele geneeskunde waren opgegeven. 

Waarheid blootgelegd: de westerse geneeskunde blijft de waarheid over vitamine C en natuurlijke kankertherapieën negeren

Opgewonden over de genezende kracht van vitamine C, ging Linus Pauling naar het National Cancer Institute, waar hij systematisch werd genegeerd en belachelijk gemaakt. Tot op de dag van vandaag, als je een conventionele kankerwebsite bezoekt (gecontroleerd door de farmaceutische industrie) – en vooral de American Cancer Society – zult u een volledig gebrek aan eerlijkheid ontdekken over de effectiviteit van vitamine C voor kankerpatiënten. Deze opzettelijke poging om de samenleving te hersenspoelen – inclusief nietsvermoedende medische professionals – creëert het valse paradigma dat chirurgie, chemotherapie en bestraling de enige ‘redelijke’ benadering is om kanker te behandelen . (Niets is verder van de waarheid verwijderd!)

Maar dankzij de groeiende populariteit van de functionele geneeskunde, integratieve therapieën en orthomoleculaire oncologie – komt de waarheid naar buiten: vitamine C KAN kankerpatiënten op significante manieren helpen. Als je een ruimdenkende professionele zorgverlener bent, raad ik je aan het prachtige werk van biochemicus Irwin Stone, The Healing Factor, te onderzoeken ; Linus Pauling en Ewan Cameron, MD, kanker en vitamine C ; plus vele andere geweldige vitamine C- experts, zoals Drs. William McCormick, Fredrick Klenner, Thomas E. Levy en Ronald Hunninghake. (En ja, er zijn veel meer medische professionals)

Ontdek de waarheid over vitamine C. In het NaturalNews-spreekuur praten – Jonathan Landsman en Ronald Hunninghake, MD, over hoe kankerpatiënten baat kunnen hebben bij hoge dosis, IV-vitamine C-therapie en nog veel meer!

3 vitamine C leugens die kankerpatiënten pijn doen of doden – elke dag

Leugen 1: ‘Er is geen bewijs dat vitamine C werkt’. Maak je een grapje? Een recente zoekopdracht in PubMed onthult meer dan 50.000 onderzoeken naar vitamine C en letterlijk tientallen opmerkelijke onderzoeken die de kracht van vitamine C onthullen om ziekten te genezen, zoals 60 van de 60 gevallen van polio; 327 van de 327 gevallen van gordelroos – in slechts 3 dagen; 7 van de 7 gevallen van reumatische koorts en natuurlijk om kankerpatiënten te helpen met de ‘ongeneeslijke’ situatie. Het negeren van deze waarheid moet door de westerse geneeskunde worden aangemerkt als crimineel gedrag.

Leugen # 2:‘Vitamine C is niet veilig.’ Dit is een zieke grap. Laten we duidelijk zijn, vitamine C wordt met succes gebruikt – sinds de jaren 40 – zonder een enkel bevestigd rapport van een dosis die enig individu enorme schade berokkent. Maar volgens de Journal of the American Medical Association stierven in 1994 wel 106.000 patiënten in ziekenhuizen door ‘wettelijk voorgeschreven’, zorgvuldig gecontroleerde medicijnen en dat aantal is al 30 jaar niet veranderd. Dat zijn meer dan 3 miljoen doden door goedgekeurde medicijnen en ze hebben het lef om te zeggen dat vitamine C niet veilig is? Nu grenst het aan waanzin. (Ben je het er niet mee eens?)

Leugen # 3:
‘Als vitamine C werkte, zouden we het allemaal gebruiken.’ Dat een arts er zo van overtuigd is (en zegt) dat vitamine C niet werkt – zonder ooit een enkele vitamine C-infusie toe te dienen, is echt nalatig. Volgens Thomas E. Levy, MD, JD, “heb ik persoonlijk honderden” medische wonderen “gezien als reactie op een hoge dosis vitamine C.”

De conventioneel opgeleide medische gemeenschap wil niet dat je de waarheid over vitamine C leert kennen. Maar tijdens het NaturalNews-spreekuur ben ik van plan dat allemaal te veranderen.

Ronald Hunninghake, MD, is een internationaal erkende expert in IV-vitamine C

Dr. Hunninghake is de Chief Medical Officer van het Olive W. Garvey Center for Healing Arts, de klinische afdeling van de Riordan Clinic. Dr. Hunninghake, afgestudeerd aan de University of Kansas School of Medicine in 1976, heeft zijn carrière gewijd aan het opkomende paradigma van Self Care: de patiënt als een geïnformeerde medische partner.

Vanaf de eerste dagen van de medische school heeft hij gezocht naar nieuwe manieren om zijn patiënten aan te moedigen beter voor zichzelf te zorgen, nieuwe en duurzame gezondheidsgewoonten te vormen en meer verantwoordelijkheid te nemen in hun eigen gezondheid. Hij werd in 2011 door de International Society for Orthomolecular Medicine uitgeroepen tot Orthomolecular Doctor of the Year 2011 en is in 2013 opgenomen in de Orthomolecular Hall of Fame.

De waarheid over vitamine C wordt onthuld!
Ondanks de leugens en wetenschappelijke fraude worden mensen wakker dat de kracht van een hoge dosis vitamine C genezing kan bevorderen. Een van de krachtigste antioxidanten ter wereld, vitamine C helpt kankercellen te vernietigen en tegelijkertijd de immuunfunctie te versterken. In een NaturalNews-spreekuur onthult Dr. Hunninghake het ‘Riordan IVC-protocol’ voor kankerpatiënten en nog veel meer.