Vitamine C helpt chronische ziekten te elimineren

Vrijdag 20 september 2013 door: Jonathan Landsman

(NaturalNews) Vitamine C-experts zoals Drs. Steve Hickey, Hillary Roberts, Frederick Klenner, Thomas Levy en vele anderen hebben hun leven gewijd aan het belichten van deze waardevolle ‘vergeten therapie’ voor een breed scala aan chronische gezondheidsproblemen. Verwacht niet dat u deze informatie van uw conventioneel opgeleide arts zult horen – omdat ze dit nooit op medische school hebben geleerd.

Als vitamine C in de juiste dosering wordt gegeven, kan het virussen en bacteriën doden, verstopte bloedvaten oplossen en zelfs kankercellen doden. Op het volgende NaturalNews-spreekuur nodigt Owen Fonorow, een orthomoleculaire natuurgeneeskundige, u uit om de helende kracht van vitamine C te ontdekken.

Een briljant idee van een lid van The Manhattan Project

Theodore P. Jorgensen, Ph.D. behaalde zijn natuurkundediploma aan Harvard en hielp tijdens de jaren van de Tweede Wereldoorlog de atoombom te ontwikkelen als lid van The Manhattan Project. Hoe gek dit ook mag klinken, Jorgensen had ook altijd interesse in voeding – vooral vitamine C. Sterker nog, slechts een paar jaar voor zijn dood in 2006 schreef hij een ‘open brief’ aan de samenleving waarin hij verklaarde:

“Het gratis verstrekken aan iedereen van ascorbinezuur, zou de kosten van de gezondheidszorg aanzienlijk verlagen. “

Wie weet – misschien was zijn verlangen om mensen te helpen een beter leven te leiden, een manier voor hem om zijn geweten te zuiveren, nadat hij had geholpen een dergelijk destructief apparaat te bouwen. Zijn open brief is werkelijk opmerkelijk.

Kan hoge dosis IV vitamine C(IVC) kankerpatiënten echt helpen?

Het onderzoek lijkt een volmondig ja te suggereren! Nu suggereer ik niet dat vitamine C het enige is dat moet worden gedaan – vooral als we kijken naar het prachtige werk van de Gerson-therapie, Nicholas Gonzalez, MD, James Forsythe, MD, HMD, Thomas Lodi, MD ( H) plus vele anderen. Maar als het om schijnbaar ‘hopeloze’ gevallen gaat, is het moeilijk om de positieve resultaten met vitamine C-therapie te negeren.

Zo weigerde Jessica Richards uit Engeland niet alleen chemo, maar ook een borstamputatie en radiotherapie die door artsen werd geadviseerd. In plaats daarvan besloot het 55-jarige voormalige model dat ze een complete dieetrevisie nodig had. Dus schrapte ze zuivel, verhoogde haar groente-inname en nam hoge doses vitamine C.

Binnen drie weken na het starten van haar intensieve programma, bleek uit een medische scan dat haar tumor weg was en dat haar laatste bloedonderzoeken weer normaal waren!

Volgens Ronald Hunninghake, MD, Chief Medical Officer van de Riordan Clinic, “zullen alleen aanzienlijk hogere doses vitamine C zich selectief ophopen als peroxide in de kankercellen , zodat ze op een vergelijkbare manier werken als chemotherapie. Deze tumor-toxische doseringen kan alleen worden verkregen door intraveneuze toediening. ” Hij zegt verder …

“IVC kan kankerpatiënten helpen de effecten van hun traditionele therapieën te weerstaan, sneller te genezen , beter bestand te zijn tegen infecties, een betere eetlust te ontwikkelen en in het algemeen actiever te blijven. Deze dingen bevorderen een betere respons op hun kankertherapie. “

Tot slot, volgens de Vitamin C Foundation, “Wij geloven dat vitamine C op zichzelf een relatief zwakke kankerbestrijder is, maar aangevuld met vitamine K3, alfa-liponzuur en meest recentelijk de D-fractie van de maitake-paddenstoel, kan vitamine C met deze aanvullingen een van de krachtigste kankermoordenaars worden die we kennen. ‘

Kom meer te weten over de genezende kracht van vitamine C tijdens een NaturalNews-spreekuur met Jonathan Landsman. Ontdek waarom vitamine C niet echt een vitamine is; hoe vitamine C kan helpen de dreiging van kanker, hartproblemen en vele andere infectieziekten te elimineren.

Bezoek: http://www.naturalhealth365.com en voer uw e-mailadres in voor showdetails + een GRATIS geschenk!

Gast van deze week: Owen Fonorow, orthomoleculaire natuurgeneeskundige en vitamine C-expert

Ontdek hoe vitamine C kanker, hartaandoeningen en nog veel meer kan helpen genezen – Sun. 22 september

Owen Fonorow is een orthomoleculaire natuurgeneeskundige en afgestudeerd aan de United States Air Force Academy – wiens belangrijkste interesses orthomoleculaire voeding en informatica zijn. Zijn primaire onderzoeksinteresse op het gebied van voeding waren de geneeskrachtige eigenschappen van vitamine C. In 1996, tijdens zijn ambtstermijn als technisch medewerker van AT & T Bell-laboratoria – richtte Owen de non-profit organisatie Vitamin C Foundation op.

Hij heeft meer dan dertig artikelen en artikelen geschreven in diverse alternatieve medische tijdschriften, waaronder de Townsend Letter for Doctors and Patients en het tijdschrift Life Extension Foundation. Veel van deze geschriften zijn zelfs opgenomen in zijn recente boek, “Practicing Medicine Without a License? – The Story of the Linus Pauling Therapy for Heart Disease.

Thomas E. Levy, MD, JD waarschuwt ” vitamine C af te doen als ” niets meer “dan een antioxidant die het bereik van de positieve effecten van vitamine C op het lichaam sterk onderschat en verkeerd voorstelt.” Mis het volgende NaturalNews-spreekuur met Jonathan Landsman niet – aangezien we het antibacteriële, antimicrobiële, antivirale en zelfs antikanker onthullen krachten van vitamine C.