IV vitamine C helpt kankerpatiënten

Donderdag 12 december 2013 door: Jonathan Landsman

(NaturalNews) De meeste kankerpatiënten hebben een vitamine C-tekort. Het is zelfs eerlijk om te zeggen dat de meeste chronisch zieke mensen (enorm) lijden onder onvoldoende voeding. Laten we eerlijk zijn: slechte voeding verhoogt het risico op ontstekingen, toxiciteit, chronische vermoeidheid en depressie. Kort gezegd, als het doel is om volledig te herstellen van een diagnose van kanker, moeten kankerpatiënten hoogwaardige vitamines en mineralen consumeren voor succes.

Stop kanker met vitamine C. Meer dan 30 jaar geleden toonden Nobelprijswinnaar Linus Pauling en Ewan Cameron, MD, een Schotse kankerchirurg, de effectiviteit aan van 10.000 mg vitamine C per dag om kanker om te keren bij dertien patiënten. Ontdek op het volgende NaturalNews-spreekuur de genezende kracht van IV vitamine C.

De westerse geneeskunde blijft bekrompen en financieel gemotiveerd om de waarheid over kanker te negeren

Linus Pauling was enthousiast over de genezende kracht van vitamine C en ging naar het National Cancer Institute, waar hij systematisch werd genegeerd en belachelijk gemaakt. Bovendien onthult een snel bezoek aan de American Cancer Society, of een andere farmaceutisch gecontroleerde website, een gebrek aan eerlijkheid over de effectiviteit van vitamine C voor kankerpatiënten. Door een beperkte opleiding worden artsen bedrieglijk gehersenspoeld om te geloven dat chirurgie, chemotherapie en bestraling de enige ‘redelijke’ benadering zijn voor de behandeling van kanker.

Gelukkig is er een groeiende (niet te stoppen) interesse om de waarheid te leren over vitamine C . Ik zou ruimdenkende artsen en patiënten willen aanmoedigen om te kijken naar het schitterende werk van biochemicus Irwin Stone, The Healing Factor ; Linus Pauling en Ewan Cameron, MD, kanker en vitamine C ; plus vele andere geweldige vitamine C-experts zoals, Drs. William McCormick, Fredrick Klenner, Ronald Hunninghake – de lijst gaat maar door.

Lees de waarheid over vitamine C. Op het volgende NaturalNews-spreekuur vertellen Jonathan Landsman en Ronald Hunninghake, MD over hoe kankerpatiënten kunnen profiteren van een hoge dosis IV vitamine C-therapie.

3 vitamine C-leugens die patiënten pijn doen of doden – elke dag

Leugen 1: ‘Er is geen bewijs dat vitamine C werkt’. Maak je een grapje? Een recente zoekopdracht, in PubMed, onthult meer dan 50.000 onderzoeken naar vitamine C en letterlijk tientallen opmerkelijke onderzoeken die de kracht van vitamine C onthullen om ziekten te genezen, zoals 60 van de 60 gevallen van polio; 327 van de 327 gevallen van gordelroos – in 3 dagen; 7 van de 7 gevallen van reumatische koorts binnen een paar dagen en nog veel meer. Dit negeren zou als crimineel moeten worden bestempeld.

Leugen 2: ‘Vitamine C is niet veilig’. Dit is een zieke grap. Laten we volkomen duidelijk zijn, vitamine C is met succes gebruikt – sinds de jaren 40 – zonder een enkele bevestigde melding van een dosis die enig individu schade berokkent. Maar volgens de Journal of the American Medical Association, 106.000 patiënten stierven in 1994 in ziekenhuizen aan ‘wettelijk voorgeschreven’, zorgvuldig gecontroleerde medicijnen en dat aantal is al 30 jaar niet veranderd. Dat zijn meer dan 3 miljoen sterfgevallen door goedgekeurde medicijnen en ze durven te zeggen dat vitamine C niet veilig is? Dit grenst echt aan waanzin.

Leugen 3: ‘Als vitamine C werkte, zouden we het allemaal gebruiken’. Als een arts er zo van overtuigd is dat vitamine C niet werkt – zonder ooit een enkele vitamine C-infusie toe te dienen, is dat echt nalatig. Volgens Thomas Levy, MD, “ben ik persoonlijk getuige geweest van honderden” medische wonderen “als reactie op een hoge dosis vitamine C.”

De conventioneel opgeleide medische gemeenschap wil niet dat u de waarheid over vitamine C leert!

Dr. Hunninghake is de Chief Medical Officer van het Olive W. Garvey Center for Healing Arts, de klinische afdeling van de Riordan Clinic. Dr. Hunninghake studeerde in 1976 af aan de University of Kansas School of Medicine en heeft zijn carrière gewijd aan het opkomende paradigma van zelfzorg: de patiënt als een goed geïnformeerde medische partner.

Vanaf de eerste dagen van de medische opleiding heeft hij nieuwe manieren gezocht om zijn patiënten aan te moedigen om beter voor zichzelf te zorgen, nieuwe en duurzame gewoonten op het gebied van gezondheid te ontwikkelen en een grotere verantwoordelijkheid te nemen in hun eigen gezondheidszorg. Hij werd door de International Society for Orthomolecular Medicine uitgeroepen tot Orthomolecular Doctor of the Year 2011 en is in 2013 lid van de Orthomolecular Hall of Fame.

Wat is de waarheid over vitamine C? Ondanks de leugens en wetenschappelijke fraude, worden mensen wakker met de kracht van hoge doses vitamine C om genezing te bevorderen. Vitamine C is een van de krachtigste antioxidanten ter wereld en helpt tegelijkertijd kankercellen te vernietigen en de immuunfunctie te versterken. Het volgende NaturalNews-spreekuur onthult Dr. Hunninghake het ‘Riordan IVC-protocol voor kankerpatiënten en nog veel meer.